





# Tailored Menopause Management in Asia Pacific

### Saturday, 16<sup>th</sup> November 2024

• Taiwan, Hong Kong, Singapore, Malaysia from 04:00 pm - 06:50 pm

• Thailand from 03:00 pm - 05:50 pm

• India from 01:30 pm - 04:20 pm

Hybrid (Held in Malaysia Hilton KL Sentral & Online)



Supported by

V

## 🗐 Agenda

Timing C 4:00-4:15 pm (GMT+8)	Duration	Topic/Speaker FEDERATION Obstetrical and Gynaecolo Society of Malaysia
4:00-4:15 pm (GMT+8)		
	15 mins	Opening by Organon
3:00-3:15 pm (ICT) <sup>†</sup>		Opening by Chairperson,
1:30–1:45 pm (IST) <sup>§</sup>		Dr Ho Choon Moy
4:15-4:40 pm (GMT+8)	25 mins	Highlights from latest 2024 APAC Consensus Clin Assoc Prof Ang Seng Bin
3:15–3:40 pm (ICT) <sup>†</sup>		
1:45-2:10 pm (IST) <sup>§</sup>		
4:40-5:05 pm (GMT+8)'		<b>Overcoming the Challenges in Diagnosis and Management of Menopausal Patients</b> Dr Ho Choon Moy
3:40-4:05 pm (ICT) <sup>†</sup>	25 mins	
2:10-2:35 pm (IST) <sup>§</sup>		
5:05-5:30 pm (GMT+8)*	25 mins	The Clinical Practice Guidelines Compass: Role of Tibolone in Management of Menopausal Patients Dr Premitha Damodaran
4:05-4:30 pm (ICT) <sup>†</sup>		
2:35–3:00 pm (IST) <sup>§</sup>		
5:30-5:45 pm (GMT+8)	15 mins	Break
4:30-4:45 pm (ICT)†		
3:00-3:15 pm (IST) <sup>§</sup>		
5:45-6:05 pm (GMT+8)	20 mins	<b>Tibolone's Breast &amp; Endometrium Safety: Evidence-based</b> <b>Approach Discussion</b> All Panelists, Questions by: Dr Cristina Crisologo, Medical Lead, Organon SEA
4:45-5:05 pm (ICT) <sup>†</sup>		
3:15-3:35 pm (IST) <sup>§</sup>		
6:05-6:30 pm (GMT+8)	25 mins	<b>Tailoring Treatment Strategies through Patient Case Studies</b> Prof Huang Hong-Yuan
5:05-5:30 pm (ICT) <sup>†</sup>		
3:35-4:00 pm (IST) <sup>§</sup>		
6:30-6:35 pm (GMT+8)*	5 mins	Real World Treatment Experience Sharing Dr Premitha Damodaran
5:30–5:35 pm (ICT) <sup>†</sup>		
4:00-4:05 pm (IST) <sup>§</sup>		
6:35-6:50 pm (GMT+8)	15 mins	Q&A
5:35–5:50 pm (ICT) <sup>†</sup>		
4:05-4:20 pm (IST) <sup>§</sup>		

#### Chairperson and Speakers



Dr Ho Choon Moy President, Asia Pacific Menopause Federation President, Malaysian Menopause Society
 Senior Consultant Obstetrician and
 Cynaecologist, Pantai Hospital Cheras,
 Kuala Lumpur MD, FRCOG, Masters O&G, Masters Science in Antiaging and Regenerative Med, Fellowships in Minimal Access Surgery and Robotic Surgery • CPG Developmental Group Editorial Board, Clinical Practice Guidelines on Management of Menopause in Malaysia in 2010 & 2022



 Head & Snr Consultant, Menopause Unit, KK Women's Hospital
 Ceneral Secretary, International Menopause Society President, Osteoporosis Society Singapore
 Council Member,
 Asia Pacific Menopause Federation



Dr Premitha Damodaran Consultant Obstetrician and Gynaecologist, Pantai Hospital Kuala Lumpur Chairperson, Menonpause and Midlife
Women's Health Committee, Obstetrical
and Gynaecology Society of Malaysia Chairperson & Expert Panel, Clinical Practice Guidelines for Mangement of Menopause in Malaysia



Prof Huang Hong-Yuan Deputy Minister of department of OBS&GYN, Chang Gung Memorial Hospital, Taoyuan, Taiwan

I arwan • Chairman of the 12<sup>th</sup> Taiwan Menopause Medical Association • 16<sup>th</sup> president of the Taiwan Society for Reproductive Medicine (TSRM) • Professor in the college of medicine at Chang Gung University

• 16<sup>th</sup> ESHRE meeting, Tours, France, 2000. Preselected as a Prize paper (General Program)

This material is only for Healthcare Professionals.

- ORGANON

#### **Organon Singapore Pte Ltd**

FOSAMAX PLUS Livial

\*TAIWAN, HONG KONG, SINGAPORE, MALAYSIA; †THAILAND; §INDIA

150 Beach Road, Gateway West, #36-01/08, Singapore 189720. Tel No.: +65-6983 0780 | Fax No.: +65-6983 0779 © 2024 Organon group of companies. All rights reserved. ORGANON and the ORGANON Logo are trademarks of the Organon group of companies. SC-XLI-110003 Oct/2024